Thursday, August 1, 2019

author photo


GOMBAK - Seorang lelaki dalam keadaan bogel cuba memecah masuk sebuah rumah di Taman Harmonis di sini semalam. Semasa cuba menyelinap masuk ke rumah tersebut,  dia disergah penghuni kediaman itu lalu terus berlari lintang-pukang melarikan diri.

Kejadian yang agak pelik ini berlaku pada jam 3 pagi itu menjadi tular setelah penghuni rumah berkongsi video lelaki terbabit di media sosial.

Aksi dan gerak-geri lelaki terbabit dirakam melalui kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di rumah terbabit.

Timbalan Ketua Polis Gombak, Superintendan Arsad Kamaruddin berkata, kejadian disedari seorang penghuni rumah berusia 28 tahun.

Menurutnya, mangsa terdengar bunyi sesuatu di tingkat bawah sebelum terkejut melihat kelibat seorang lelaki dalam keadaan bogel.

"Pengadu jerit apabila dapati suspek cuba mengumpil tingkap depan rumahnya.

Jeritannya menyebabkan suspek kelam kabut melarikan diri ke arah jalan utama," katanya menerusi satu kenyataan.

Beliau juga berkata, berdasarkan penelitian rakaman CCTV suspek datang ke rumah tersebut seorang diri dan cuba untuk pecah masuk melalui tingkap depan rumah di tingkat bawah.

 Laporan polis telah dilakukan pengadu berhubung kejadian ini untuk tindakan lanjut.

Sumber : Sinar Harian


Video Boleh Ditonton Di Instagram Infoletop Dibawah ini


View this post on Instagram

Sergah lelaki bogel cuba pecah masuk rumah Aksi suspek berbogel melarikan diri yang dirakam CCTV rumah pengadu sebelum dimuat naik Facebook Grup Asal Gombak tular di media sosial sejak semalam. A A GOMBAK - Seorang lelaki yang dipercayai cuba memecah masuk sebuah rumah dalam keadaan berbogel lari lintang-pukang selepas disergah penghuni kediaman dua tingkat di Taman Harmonis di sini, semalam. Kejadian berlaku pada jam 3 pagi itu tular apabila penghuni rumah memuat naik video berdurasi 1.01 minit di media sosial. Aksi dan gerak-geri lelaki terbabit dirakam melalui kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di rumah terbabit. Timbalan Ketua Polis Gombak, Superintendan Arsad Kamaruddin berkata, kejadian disedari seorang penghuni rumah berusia 28 tahun. Menurutnya, mangsa terdengar bunyi sesuatu di tingkat bawah sebelum melihat kelibat seorang lelaki dalam keadaan bogel. "Pengadu jerit apabila dapati suspek cuba mengumpil tingkap depan rumahnya. Jeritannya menyebabkan suspek kelam kabut melarikan diri ke arah jalan utama," katanya menerusi satu kenyataan. Beliau berkata, selepas melihat kembali rakaman CCTV suspek didapati datang seorang diri dan cuba untuk pecah masuk melalui tingkap depan rumah di tingkat bawah. Pengadu kemudian membuat laporan polis berhubung kejadian untuk tindakan lanjut. Sumber: Sinar Harian #dasarkambinggoros
A post shared by Infoletop (@infoletop) on

POST INI ADA 0 komen


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post