Saturday, July 20, 2019

author photo


Wah nampaknya viral betul Mcdonalds Mid-July Promo Special ni. Admin Tengok kat FB ramai yang tag rakan, family & BF/GF ajak belanja mkn Mcdonalds. Haa sampai beribu komen & share tau la semua teruja. Sempat Admin SS buat kenangan..hahaha..


Tapi memang sangat murah dan berbaloi la promo kali ini. Rugi kalau xcuba sebab masa promo ini terhad sampai hujung bulan Julai ni saja. Lagi satu promo ni hanya valid dari pukul 10 pagi - 4 pagi je. Cepat taw korang jangan terlepas bukan selalu McD nak belanja promo yang menarik ini. 


Jadi Admin nak share tutorial cara nak redeem/tebus Mcdonalds Mid-July Promo Special 2019 ini.

1. Mula-Mula korang kena ada Mcdonalds Apps. Kalau xde boleh download kt Playstore/Applestore. Boleh rujuk gambar bwh ni. Dah download lepas tu boleh la login masuk akaun korang. Untuk yg baru download boleh la create akaun baru. Sekejap je.


2. Lepastu pergi kt promo atau offer. List Set McD yang korang nak redeem semua ada kt situ macam gambar ini. Korang pilih la mana yg berkenan.



3. Korang boleh walk in je kat McD atau Drive-thru untuk redeem promo ni. korang pilih set mana yg korang nak redeem. Dia akan keluar macam gambar bawah ni. Korang tekan redeem tu masa dekat kaunter McD nanti sebab dia akan keluar code nanti. Code ni korang kena tunjuk dekat akak jaga kaunter nanti



4. Lepas tekan redeem td dia keluar macam ni. Pastu Korang click activate button merah tu.


5. Lepastu akan muncul code yg admin ckp tadi mcm gambar bwh ni. Korang ada masa 5 minit je nk tunjuk code tu kat akak kaunter. lepas 5 minit code tu hilang.


6. Lepas bayar dapat la makan McD korang. Selamat menjamu selera dan selamat mencuba. Kalau org Mcd tu tak terima promo tu, atau dia kata promo tu xde, report je kt mcd punya website atau apps. Senang cerita.

1 komen:

avatar
Zeintea delete August 6, 2019 at 5:34 PM

Nak Tanya,untuk satu pembelian,cuma boleh redeem 1 promo sahaja?Contoh saya pilih Salah satu set promo and then saya Nak redeem McChiken for new user Tu?boleh ke?

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post