Total Pageviews

Recent in Food

;

Cara Buat Duit Dengan Apps Cashzine

Share it:Di zaman smartphone yang serba canggih sekarang kita boleh melakukan apa sahaja hanya menggunakan  hujung jari. Kita boleh melihat aktiviti kawan-kawan melalui media sosial bahkan boleh berikteraksi dengan mereka. Tetapi tahukah anda bahawa kita boleh menjana pendapatan sampingan dengan smartphone. Mesti anda tidak sabar nak tahu bagaimana kan.

Terdapat banyak cara boleh membuat duit melalui applikasi contohnya hanya dengan bermain game pada Mae-Hem Maybank. Namun kat sini nak ajar cara yang lain sedikit. Caranya sangat mudah, hanya dengan membaca artikel menggunakan applikasi anda boleh buat duit tambahan. Wah mudah kan.Secara ringkasnya, aplikasi Cashzine ini menyediakan pelbagai artikel dengan pelbagai kategori seperti sport, news, health dan pelbagai lagi. Dengan menggukan apps ini anda bukan sahaja dapat duit malah dapat menambah ilmu dengan membaca kan.

 Jadi anda boleh buat duit dengan aplikasi telefon telefon pintar tanpa modal pun. Jadi ini peluang anda buat jana side income atau pendapatan sampingan. Cuba lihat individu yang dah berjaya kumpul duit dengan hanya menggunakan aplikasi Cashzine dan membaca.


Anda masih lagi ragu-ragu untuk menyertai Cashzine. Cuba lihat bukti pendapatan pengguna ini di dalam applikasi. Banyak kan ada yang mencecah ratusan ringgit dalam masa satu hari. Apa lagi jom cuba untuk merasai sendiri pengalaman membuat duit sampingan guna apps cashzine. Jangan risau untuk download sebab aplikasi ini percuma dan anda boleh cari di Playstore dan Appstore.

Bagaimana Cara guna Aplikasi Cashzine

Bagi mendapatkan duit, anda perlu membaca seberapa banyak artikel dalam aplikasi ini. Selepas membaca artikel anda akan diberi rewards dalam bentuk Coins. Bagi setiap artikel yang dibaca dalam masa yang diberi akan mendapat 50 coins. Anda dikehendaki mengumpul sejumlah coin untuk ditukarkan ke dalam bentuk wang ringgit.

anda hanya perlu membaca artikel tersebut sehingga perkiraan habis dan terus anda diberi 50 coins dan sambunglah sehingga seterusnya. Tetapi harus diingat, had limit bagi membaca adalah sehingga coin mencecah 5,000. Jadi anda harus berhenti dan tunggu keesokan hari pula.

Jika anda sudah membaca sehingga coin mencapai sebanyak 10,000, anda sudah dapat menukarkan coins anda kepada tunai. 10,000 coins bersamaan dengan RM1. Jadi kalau anda ada 1,000,000 coins, nilai tukaran adalah RM100. Apa yang menarik adalah jumlah minimum untuk cashout adalah RM1. Mudah kan

Cara Mendaftar

Bagi pengguna baru yang ingin berdaftar, anda  boleh daftar dengan hanya klik link ini dan akan pergi terus ke page download cashzine apps. Pilih download apps mengikut devices anda (apple store atau play store) dan terus ke aplikasi cashzine.


Pilih create an account dan lenggkapkan maklumat seperti Negara (Malaysia), email, password tekan next. Seterusnya anda akan dibawa terus ke halaman utaman aplikasi Cashzine. Anda dikehendaki membuat verification dengan pergi ke inbox email (Biasanya dalam bahagian Spam box). Klik link untuk pengesahan.

Jika anda tidak daftarr melalui link diatas, boleh cuba cara ini untuk menebus coin bernilai 8,000. Pilih tab  ME kemudian tekan Enter Invitation Code dan masukkan 1697015. Pastikan jangan lupa masukkan invitation code tersebut.


Belum bermula lagi, anda sudah dapat 8,000 coins dan perlu mengumpul lagi 2,000 coins untuk membuat pengeluaran tunai bagi buat kali pertama. Jadi terus membaca. Mudah kan

Terdapat banyak lagi  tawaran coin yang lain jika anda melakukan perkara-perkara berikut. Pertama anda akan mendapat 5,000 coin jika orang daftar dengan menggunakam link referal anda. Pastikan orang tersebut dapatkan coin yang pertama baru anda mendapat tebusan coin. Kedua, 8,000 coin akan diterima anda apabila orang itu mendapatkan coin seterusnya sebanyak 2,000 coin. Ketiga, apabila orang yang berdaftar di bawah anda mendapatkan coin sebanyak 5,000, automatik nilai coin anda akan bertambah sebanyak 12,000.

Kalau dihitung apabila anda mendaftar dan terdapat seorang daftar di bawah anda, nilai coin adalah 8,000+5,000+8,000+12,000 = 33,000 (bersamaan dengan RM 3.30)

Seterusnya jika ingin menggandakan nilai coin adalah dengan share artikel tersebut di Whatsapp, Facebook, Twitter atau mana-mana platfom media sosial. Setiap orang yang baca artikel tersebut melalui aplikasi Cashzine anda akan dapat coins. Setiap artikel mempunyai nilai yang berbeza seperti 200, 300 dan 400. jika 10 orang membaca artikel bernilai 400 coin yang anda share (10 x 400 = 4000). Semakin ramai baca semakin banyak yang anda dapat.

Cara Cashout Cashzine 

Setelah nilai coin mencapai 10,000, anda sudah berjaya untuk redeem coin tersebut kepada wang. Jadi dengan 10,000 coins anda boleh tebus RM1 dan cashout terus ke akaun bank anda. Caranya seperti:

  1. Pilih bahagian Rewards
  2. Kemudian pilih RM1 Money withdraw bagi 10,000 coins
  3. Kemudian anda perlu verify no telefon anda terlebih dahulu
  4. Seterusnya anda masukkan maklumat akaun bank anda
  5. Pilih akaun bank yang disenaraikan antara Maybank, Public Bank, BSN dan CIMB
Dah siap. Anda boleh rujuk panduan bergambar di bawahProses ini dijangka memakan masa selama seminggu. Selepas berjaya memohon cashout, anda akan diberi emel menyatakan permohonan anda untuk cashout ke akaun bank berjaya. Jadi anda perlu tinggu 7-12 jam pula untuk masuk ke akaun bank anda. Harap anda faham untuk mengikuti tutorial ini. Jika ada sebarang pertanyaan boleh tinggalkan komen di bawah

* Nilai terbaru coins adalah gandaan sepuluh setelah kemaskini pada 05/07/2019
Share it:

Bisnes

Internet

Post A Comment:

3 comments:

  1. Download app cashzine di googleplaystore dan masukkan invitation code 1905265 untuk 8000koins PERCUMA

    ReplyDelete